Kirjoittaja Aihe: Ihmisen julmuus (eläinten oikeudet)  (Luettu 6699 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa suzanna

 • Kulku käy kohti Paavon Pirttiä
 • Viestejä: 24
Ihmisen julmuus (eläinten oikeudet)
« : 03.12.06 - klo:14:31 »
Sain ystävältäni sähköpostiviestin, joka sisälsi tämän videon http://www.petatv.com/tvpopup/Prefs.asp?video=fur_farm Suosittelen herkkiä ihmisiä jättämään sen katsomisen väliin.
Usein tällaiset sähköpostitse kiertävät videot ovat aivan turhia, mutta tämä video sai minut järkyttymään! Kun katselee miten ihminen nylkeen elävää eläintä, miettii kuinka julma ihminen voikaan olla. Vaikka olemme ravintoketjun huipulla, se ei oikeuta meitä tällaiseen!

"Toivon, että jokainen vastaanottaja laittaa sen edelleen kaikille tutuilleen ja allekirjoittaa vetoomuksen näiden eläimien lohduttoman kohtalon puolesta. Kuvassa yksi henkilö pitää turkkia, joka on nyljetty neljältä kultaiselta noutajalta."

Ohessa suora linkki vetoomuksen allekirjoitukseen:
http://www.heathermillsmccartney.com/petition.php
~Susanna

Poissa myyräpartio

 • armon kerjäläinen
 • Viestejä: 437
Ihmisen julmuus (eläinten oikeudet)
« Vastaus #1 : 03.12.06 - klo:16:15 »
Nojoo. Näyttipä tuo video olevan jostain kiinasta tai muualta syvältä aasiasta. Sinne tarvitaan ennemminkin oikeuksia ihmisille, kyllä niiden eläinten oikeudet seuraavat sitten perässä.

Pitäisikö näiden tuotteiden tuonti EU-maihin kieltää sitten kokonaan noista maista on eri asia. Mielestäni kuluttaja itse on riittävän kypsä tekemään päätöksen tuotteiden alkuperän perusteella. Ja jotenkin minulla on sellainen kutina, että noille turkiksille Venäjä on suurempi markkina-alue kuin EU.

Poissa Teme

 • armon kerjäläinen
 • Viestejä: 449
  • http://www.janoinen.net/
Ihmisen julmuus (eläinten oikeudet)
« Vastaus #2 : 03.12.06 - klo:18:17 »
Pyritään ekana saamaan sinne ihmisoikeudet ja sen jälkeen pohditaan vasta muita oikeuksia. Jos ihmistä kidutetaan uskonsa takia, niin silloin on minusta aivan yksi hailee, miten siellä eläimiä kohdellaan. Kuitenkin taitaa olla niin, että kovinkaan moni länsimaalainen ei halua laittaa esim. Kiinaa kulutusboikottiin, koska se vaikuttaisi liikaa omaan talouteen. Turkkien boikotointi taas on erittäin helppoa. Niitä harvempi oikeasti tarvii. Turkeilla on siis minusta liian helppo saada hyvä omatunto, kun oikeasti pitäisi pyrkiä toimimaan ihmisoikeuksien puolesta.

Teme
Vertaistukea  ex-vapaakirkollisille (helluntai, vapaasrk, karismaattinen jne)

Poissa k4is4

 • Körttiläisyyden jäljillä
 • Viestejä: 7
Ihmisen julmuus (eläinten oikeudet)
« Vastaus #3 : 04.12.06 - klo:17:36 »
HYI! ei tollasta voi ees kattoo.. oisin halunnu nähä kultsuturkin :D   , mutta en päässy sinne asti ku alako ällöttään..    :shock:.

Poissa Mörtti-57

 • ystäväkansaa
 • Viestejä: 1575
Ihmisen julmuus (eläinten oikeudet)
« Vastaus #4 : 04.12.06 - klo:18:55 »
Jos tuahan mallihin aasianmais hariootetahan turkiselinkeinoa, niin antaas eläänsuajeluaktivistit suamalaasten turkistuattajien olla vaan rauhas.
Suamesta on viäty Kiinahan siitoskettuja vahavistamahan sikäläästä turkiseläänkantaa. Toivottavasti tämä filiminpätkä tulis myäs näiren siitoseläänviäjien silimihin.
Eipä tua iltaleheren kuvagalleria soranaikaasista otoksistakaan ollu miältä ylentävää kattottavaa ihimisennahkooneen.
Paree ymmärtää pikkuusen oikeen ku palio väärin.

Poissa Mikko

 • Etsii Siionin virsistä seuraavaa virttä
 • Viestejä: 91
Ihmisen julmuus (eläinten oikeudet)
« Vastaus #5 : 05.12.06 - klo:21:52 »
olipa ammatitaidotonta lopettamisa,nyljentää ja aneemiset välineet. Mutta kuulemani mukaan aasialaismiehillä ne on aina sellaiset. Eli olipas tunaritouhua, joka varmasti tulee vaikuttamaan taas suomen luonnon paikallistasapainoihin. Kiitti vaan peta ja kiinansadistit.

  Mikko
Hähä!