Aika talkoo meillä oli sen hirvenniskan kanssa.
Ensin se sai sulaa, sitten Matti otti puukolla siitä isommat lihat, jotka minä kevytsuolasin jääkaappiin.
Sitten panin lopun niskan lihoineen isoimpaan kattilaani ja keitin kaksi ja puoli tuntia.
Se jäähtyi parvekkeella liki yöhön, jolloin Matti otti sen kattilan jääkaappiin.
Kaupasta ostin kolme kasler-kyljystä. Nyt on kaksi liha-vuokaa uunissa. Olkoot nelisen tuntia. Toisesta tulee karjalanpaistia kaslerilla ja toisesta sitä mitä varten piti hankki pullo punkkua, sormisuolaa, katajanmarjoja ja riistafondya, jota ei Prismassa ollut. Otin muuta. Kolme rkl. punaviiniä siihen ruokaan tarvitaan, loppu menee mihin meneekään.
Vielä tulee pieni hirvikeitto kunhan Matti päikkäreiltään herää ja kuorii perunat ja porkkanat.
Nyt syödään lihaa monta päivää. Hirvikään ei kuulema ole luomua kun metsiä lannoitetaan ties´millä.
Tämän jälkeen syödään kalaa !