Keskustelu > Yleinen keskustelu

Sananvapaus

<< < (2/3) > >>

luterilainen:

--- Lainaus käyttäjältä: karjalaisenkyösti - 25.09.20 - klo:07:35 ---Eräs kohta pomppasi silmiinen ja erittäin kovasti riipaisi sivulla 23. Tässä lainaus kirjasta:
"Myöhäisessä raskaudenkeskeytyksessä synnytetyt elävät lapset jätetään kuolemaan ilman hoitoa, vaikka he ovat elinkelpoisia ja saattavat liikkua ja itkeä jopa tunteja syntymänsä jälkeen."

Tulee mieleen Raamatussakin mainitut lapsiuhrit erilaisille epäjumalille. Minulle tihkuneen tiedon mukaan näille jumalille lapsia uhrattaessa olisi joillakin ollut sellainen tapa, että soitetiin kovaa musiikkia, jotta lasten itku ei kuuluisi.  Jos joku olisi tuolloin uskaltanut arvostella toimintaa, oliskohan saanut kovan tuomion jumalan pilkasta - en tiedä.

Kirjassa käsitellään myös Päivi Räsäsen tapausta ja useita muita samankaltaisia tapauksia.

--- Lainaus päättyy ---
Kulttuurimarxilaisten päästyä hallituksiin ja vallankahvaan Euroopassa ja maassamme joutuvat uskonnonvapaus, sananvapaus ja juutalais-kristilliset arvot, jotka voidaan kiteyttää sanoihin koti, uskonto ja isänmaa vahvan hyökkäyksen kohteiksi. Jotakin meille kertoo Sanna Marinin hallituksen kulttuurimarxilaisesta arvomaailmasta vapauttaa abortti täysin vapaaksi vain pyyntöön perustuvaksi. Uuden lain on määrä perustua raskaana olevan itsemääräämisoikeuteen.

Lähteet

Mai Kivelä: Vapaa ja turvallinen abortti Suomeen
https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/4200307-mai-kivela-vapaa-ja-turvallinen-abortti-suomeen

Suomessa aborttia joudutaan edelleen perustelemaan, peräti kahdelle lääkärille – konservatiivista aborttilakia aiotaan muuttaa peräti kahdella aloitteella
https://www.hs.fi/nyt/art-2000006381565.html

luterilainen:
Herättäjäjuhlilla Seinäjoella 14.-16.7.2023 on sananvapaus.  :eusa_pray:

karjalaisenkyösti:
Tuli tässä eräästä seikasta mieleeni jo suljetussa ketjussa, että olisiko sittenkin hyvä, että annettaisiin tekoälyn ratkaista, mitkä kirjoitukset pääsevät julkisuuteen ja mitkä eivät?
Jos suoltaa liikaa faktatonta tai muuten siihen rinnastettavaa tarinaa, pääsisi koulutukseen.

Preppauskurssille joutuneet ja päässeet kirjoittajat voisivat vängätä tekoälyn kanssa niin kauan, kuin haluaisivat.
Kun teksteissä alkaa olla riittävästi logiikkaa ja muuta sellaista, mitä niissä pitää olla, niin sitten kirjoittaja pääsisi julkisuuteen koeajaksi.

karjalaisenkyösti:
Kirjoitin tuon edellisen jonkinlaisessa suutuspäisessä tilassa.
Nyt olen jo vähän kait jo leppynyt.
En tiedä, oliko tuo edellinen kirjoitukseni kuinka tarpeellinen.
Ehkä tarpeellisuusaste voisi olla 30 luokkaa asteikolla 0 .. 100.
0 = tarpeeton, 100 = tarpeellinen.

Pena:
Ihmettelen edelleen tämän sananvapauskeskustelun sävyä. Koetaanko niin, että perusteltu vastaväite on sananvapauden kieltämistä?

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta