Körttifoorumi

Keskustelu => Yleinen keskustelu => Aiheen aloitti: Eevi - 03.10.05 - klo:18:16

Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Eevi - 03.10.05 - klo:18:16
Hihhulei kaikki ihanat. Elikkäs joo kuuntelin tässä Yokania ja mietin että kylläpäs tämä on kiva ja rupesin miettiin että minkäs tyylisestä musiikista te kaikki siellä tykkäätte joten antakkee tulla vaan ja kertokaa Eeville joka on kuolettavan kiinnostunut. Ja millaista musiikkia ette kertakaikkiaan voi sietää?

Itse tykkään paljon jrockista. Dir en Grey ja Miyavi.
Suomipop taas on tosi syvältä. Ja amerikkalainen pop kanssa. Popmusiikki yleensäkin on kamalaa. Muutama poikkeus tietenkin mutta periaatteessa^^
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: shuichi - 03.10.05 - klo:20:57
ahha ihana eeviseni!!!! I love u cose of this!!! now and 4ever!!!
hiihii...joo kyllä j-rock iskee suraan sydämmeen myös!!^^
haa... siis itseasiassa minä pidännkaikenlaisesta musiikista mitä olla voi mutta tosissaan vihaan suomi räppia/poppia sanat ei iske. ne sanat on musiikin A ja Ö. eli näistä minä rakastan tällä hetkellä j-rockia^^ (ehem.. kuunnellut viimeiset 2 kk diruja ja sitä enen gacktia piiittkäään aikaa) sitten minuun iskee vielä enemmän metallit, varsinkin dethmetalli.. mutta myös muut metalli sortit.. niitäkin on lukemattomia.. myös pop tietyssä mielessä ja tecno/dance musiikki.... ja eevi j-pop on täysin eri asia kuin suomi pop tai mikä tahansa muu  suomi musiikki^_^... eli en ole kovin innostunut kuuntelemaan suomenkielellä hoilotettavia kappaleita. yäk. mutta juups... eevi, muuten lasketaanko me gackt popin vai rockin puolelle,?? koska dirut on ns. heavi rock metalli sekoitusta ainakin tämä viimeinen levy mitä me omistetaan.... mutta se edellinen mikä mulla on vois olla popin ja rockin ja tecnon sekoitus mitä mieltä olet?? mutta anyway.. J-ROCK RULEZZZ!!!! (ja siinä sivussa kaikki muut j_aiheiset musiikit^^)
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: m.k - 03.10.05 - klo:21:41
Kotimaista musiikkia tulee kuunneltua aikalailla useimmiten. Iskelmää, suomipoppia/rockia siis useimmiten soimassa. Toki myös ulkomaista, muttei niin paljoa. Metalli/hevi/örinä yms. musiikkia en siedä ollenkaan, ja rap/hiphop menettelee kyllä mutta en itse yksikseni kuuntele koskaan. Siinäpä se suurimmaksi osaksi. Niin joo, ja tietysti ajoittain amispoppia...
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: lumileopardi - 03.10.05 - klo:22:05
Suomipoppia ja -rokkia kuuntelen paljon, jos radio on päällä, niin RadioSuomiPop sieltä useimmiten kuuluu. Tykkään, kun ymmärtää sanat sen kummemmin miettimättä ja muutenkin, aika suuressa osassa on hyvät sanat. On myös paljon suomalaisia biisejä, joissa on älyttömän hyvä melodia ja jos sanat vielä osuu kohdalleen, niin ...täydellistä.

Toinen, mistä tykkään, on jazz ja muut sellaiset. Eli toinen paljon kuunneltu radiokanava on GrooveFM.

Ja levyhyllyssä on pääasiassa suomalaista, mutta kyllä muutama ulkomainenkin artisti on joukkoon eksynyt.

Konemusiikkiin yritän tutustua (selvittää, minkä nimisiä artisteja/bändejä on). Siitä, mitä olen kuullut, olen tykännyt. Ja marraskuun alussa on Klubilla Japanese New Music Festival ver.4, ajattelin mennä katsomaan/kuuntelemaan, että mitäs tämä on. Kun liputkin ovat sopivan hintaiset.
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Eevi - 03.10.05 - klo:23:25
Joo siis oon samaa mieltä, jpop on erilaista ku länsimainen pop mutta siinä on hitonpaljon kaikkea mikä on kopsittu suoraan länsimaisesta popista. Joku serkuista sanoikin joskus että japanilaisten mielestä Eurooppa on siisti juttu. döön.
Gackt on kyllä satapaljon parempi ku kaikki maailman popparit mutta... Mä inhoan suomalaisia poppibiisejä joitten sanat on aina samaa ja niissä on ehkä kaksi säkeistöä ja kertoa aina toistetaan toistetaan toistetaan.
Ootkos kuullu A-R japanilaista teknoa?kamalaa
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Jaakkoopuukkoo - 04.10.05 - klo:00:02
(offtopic)
Karjunnan ja cleanin välillä vaihtelu on taitolaji. Itsellä alkaa heti kukottaa jos vaihtaa liian äkkiä. Slipknotin laulaja on muistaakseni lajissa aika taitava. Nicolen laulaja on kehittänyt varsin kunnioitettavan taidon, kun sen volyymikään ei vaihtele laulutyyliä vaihtaessa. Katsoin sitä ihan äimänä keikalla. Noin muuten sen laulu ei iske, kun se on niin huoliteltua, että se karjunta menettää tavallaan ideansa. Mut kunnioitan.
(/offtopic)

Lajeista sydäntä lähellä on yleensä erilaiset kokeilevat artistit ja bändit. Saattaa olla illuusiota, mutta tuntuu, että niistä löytää helpommin sellaista sielua ja tarttumapintaa. Semmonen peruspop on niin teflonkakkaa (ei jätä jälkiä vessapaperiin). Suuri inhokki on MTV-huttu. Sanovat sitä muistaakseni r'n'b:ksi.
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Sanneli - 04.10.05 - klo:09:11
Nyt on menossa körttigospel-kausi eli Miksun ja Löytyn Jaakon levyjä kuuntelen. Joskus on radiokausi että kuuntelen melkein pelkkää radiota, joskus muun musiikin kausi jolloin kuuntelen - muuta musiikkia? Tyyliin Apulantaa ja Ellaa ja Aleksia. Radiossa menee suunnilleen kaikki suomipop/-rock joitain poikkeuksiatyyliin ihan kamalia idols-renkutuksia tai muuten korneja tyyppejälukuunottamatta.
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: PP - 04.10.05 - klo:12:49
Tempolla 180bpm vedettyä konemusiikkia en voi sietää, melkeen kaikki muu menee. Enimmäkseen popittelen suomenkielistä räppiä (mielellään vielä semmosta missä on jotain asiaakin esim. Steen1, Leijona ja Asa). Räbän lisäks uppoo hyvin joku perus rokkirenkutus ja jotkut poppiyhtyeetkin. Viime viikkoina kovimmassa soitossa on ollu Metallica, Kuha., Mariska ja Rähinä recordsin ja 2Fly ent.:n tuotokset.
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: myyräpartio - 04.10.05 - klo:14:27
Tykkään kaikesta hyvästä musiikista. Ja tietysti ite päätän mikä on hyvää musiikkia ajan ja paikan huomioon ottaen.

Hyllystä löytyy kyllä kaikenlaista downtemposta ja instruhiphopista suomijazzin kautta breakcoreen ja drillnbassiin. Tällä hetkellä lautasella pyörii lindstrøm presents: plague the kid II, ostettu joskus tyyliin:
"mikä soi?"
"tää"
"otan sen"


editps.: nii, ja jos jotain pitää sanoo mistä ei tykkää niin joidenkin radiokanavien (pakko)kuuntelu saa harkitsemaan itsemurhaa esim: nova, suomipop, nrj, kissfm, radio city, iskelmäradio, radio pooki (onneksi ei kuulu täällä?). ja kyllähän sitä paskaa sataa joka tuutista genrestä riippumatta, ei niistä jaksa stressaantua, jos ei ole pakko kuunnella. ja yleensähän se ei onneksi ole.
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: mannaryyni - 04.10.05 - klo:14:37
Minä kuuntelen melkein mitä vain. Heviä, suomirockia (mikä vika suomeksi lauletussa musiikissa), amispoppia aina välillä, räppiä..
Mikään Idols/popstarshumppa ei sitten irtoa ei niin millään, vaikka Idols hyvää viihdettä onkin :lol:
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: myyräpartio - 04.10.05 - klo:14:44
Lainaus käyttäjältä: "mannaryyni"

***
(mikä vika suomeksi lauletussa musiikissa)
***


Ei kai siinä mitään vikaa oo. Monesti vaan tuon suhteen on sama juttu kuin hengellisen musiikin. Saa kummasti vähän huonompaakin musiikkia julkastua, kun liittyy johonkin seurakuntaan ja pistää sanoihin vähän jesseviittauksia ynnä muuta ylistystä.
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: ice girl - 04.10.05 - klo:16:49
hohoijaa... aaah.. tämäpä ihana yllätys!! tämä mikä lie keskiajalle jumahtanut ja nykyajan japanigootti tyttö mikä lie kuuntelee hyvin mielellään J-ROCKIA/METALLIA ym... joten te kaikki jotka kuuntelette j-rockia te rockaatte ja lujaa^^....... sitten dethmetal on hyvin veressä.. isä kun on kitaristi ja soittaa edelleen sillon tällöin jossain. ja yleensä kitarasoolo siis varsinkin jos on 2-3 sähkökitaraa soimassa yhtäaikaa niin se on kuin sais uudenmahdollisuuden elää. ja itse soittelen kitaraa isän kanssa veikei sitä ulkonäöstä uskoisi (jos kiinnostaa katso foorumi pukeutumis tyylit). ja kotimainen ei mene lävitse mä sekoan jos joju soitta mulle tarkooituksellisesti suomipopia/räppiä/rockia/regeetä/tecknoa.. mitä tahansa muuta mutta ei suomi musaa!!!! :shock: ja jos haluatte tietää miksi ei niin ei vaan onnistu en ole koskaan pitänyt suomimusiikista eikä meillä kotona ole yhtään suomenkielellä laulettua levyä. yhteenveto voisi olla etten ole kovin isänmaallinen.. mutta ei isänmaallisuutta tarvitse ilmoitta sillä että on suomipaita ja suomileijonakoru etc.. kamaa. sen voi pitää IHAN omana tietonaan. :!:
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Eevi - 04.10.05 - klo:18:56
Vai jrockia kuuntelevat rokkaa ja lujaa? Kiitokset suuret.
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: jude - 04.10.05 - klo:20:37
Lainaus käyttäjältä: "ice girl"
mitä tahansa muuta mutta ei suonmi musaa!!!! :shock: ja jos haluatte titää miksi ei niin ei vaan onnistu en ole koskaan pitänyt suomimusiikista eikä meillä kotona ole yhtään suomenkielellä laulettua levyä. yhteenveto voisi olla ettetn ole kovin isänmaallinen.. mutta ei isänmaallisuutta tarvitse ilmoitta sillä että on suomipaita ja suomileijonakoru etc.. kamaa. sen vpoi pitää IHAN omana tietonaan. :!:


Miten ihmeessä onnistut liittämään isänmaallisuuden siihen, diggaileeko suomenkielistä musiikkia? Ei mahdu minun ajatuksiini. ÄÄÄ nyt haluan valittaa. Isänmaallisuus on niin roskaa niin roskaa että oikeasti. Ai vitsi, suuri haaveeni olisi joskus teettää semmoinen paita, missä on rauhanmerkki ja missä lukee "Ole hyvä" vastineeksi toisille... Paarman (Sepon ei Jukan) "mä haluun olla vapaa ja uskaltaa" on ehkä paras motto sen jälkeen mitä Jeesus sanoi muihin ihmisiin suhtautumisesta. Siihen ei mitään isänmaita tarvita.

Ja silti minäkin sekoan kun kuulen mainitsemistasi ainakin "regeetä"... Tosin vähän toisesta syystä kuin sinä, ehkä. Paitsi, niinkuin toisaalla täällä valitin, SCB:n Tanssijan valinnasta, joka on ehkä huonoin levy tällä hetkellä, ei niin, että musiikillista ansiota ja menoa puuttuisi, mutta sanomaa sen sijaan (puuttuu), paljonkin. Bob-setä on kyllä paras. Mutta se nyt olikin oma itsensä. Sitä minä kuuntelen, kun nyt musiikkimakutopikissa liikutaan. Tai en ehkä kuuntele enää niin paljon mutta ELÄN ELÄN ELÄN niin paljon, rauhan, rakkauden, auringon ja sateen luvan langeta kaikille saasteetta, onnen ja ilon ja sovun puolesta haluan elää. Jos vain osaisin.

ps: tässä äskeinen lainaus korjattuna. Maat ja aatteet sikseen, kielen pitää olla oikein.
Mitä tahansa muuta, mutta ei Suomi-musaa! :shock: Ja jos haluatte tietää, miksi ei, niin ei vaan onnistu! En ole koskaan pitänyt Suomi-musiikista, eikä meillä kotona ole yhtään suomen kielellä laulettua levyä. Yhteenveto voisi olla, etten ole kovin isänmaallinen. Mutta ei isänmaallisuutta tarvitse ilmoittaa sillä, että on Suomi-paita ja Suomi-leijonakoru ynnä muuta kamaa. Sen voi pitää IHAN omana tietonaan.
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: An-na - 04.10.05 - klo:23:29
Kuuntelen musiikkia oikeastaan ihan laidasta laitaan, paitsi heviä ja iskelmiä. Ja nämä ovat myös niitä lajeja, joita en voi sietää. Tulevan ammattini vuoksi minun pitää tutustua useisiin eri musiikkityyleihin, mikä sinänsä on ollut kyllä tosi mahtava juttu! Lempimusiikkilajejani ovat kuitenkin klassinen musa (tai mikä ihmeen klassinen, määritellään se nyt vaikka länsimaiseksi taidemusiikiksi sitten), erityisest Sibelius, Prokofjev ja Chopin. Sit kuuntelen jonkin verran pop/rockmusaa ja sen sellasta, lempibändejä/artisteja Ultra Bra ja sen johdannaiset (SMG ja Kerkko), muita hyviä on mm. Don Huonot, Eskobar, J. Löytty, Sting, U2, YUP, uusimpana löytönä PMMP. Vaikken jazz-levyjä omistakaan kuin muutaman, niin kuuntelen usein Groove FM:ää ja lainailen kirjastosta jazz-levyjä. Suokkariradiokanavani ompi kuitenkin Classic Radio. Niin, ja kuuntelen minä jonkin verran myös elokuvamusiikkia, kuoromusiikkia, oopperaa (no sen voi kai klasarimusaan laskea), etnomusaa, jne. jne. Huh, olipa tämä vaikea kysymys.
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: myyräpartio - 04.10.05 - klo:23:46
Lainaus käyttäjältä: "jude"

diibadaaba****

mutta sanomaa sen sijaan (puuttuu), paljonkin.

****duubiduu


Tarvitseeko musiikissa olla aina sanomaa? Onko instrumentaalimusiikissa sanomaa? Muuta kuin keksittyä itsetarkoituksellista? Pitääkö musiikin yrittää aina ottaa itsensä vakavasti?
Otsikko: sssss
Kirjoitti: JSvsj - 05.10.05 - klo:17:03
Meikä kuuntelee kunnon vanhaa tanssimusiikkia, tangoa, valssia, humppaa, jenkkaa jne.  lattaritkin (samba, cha cha, flamenco jne.) on hyviä ja lisäksi kuluu paljon vanhaa kunnon rock´n rollia 50 ja 60-luvuilta.   No...monia uusia iskelmiä on ihan hyviä kanssa!
Otsikko: sssss
Kirjoitti: JSvsj - 05.10.05 - klo:17:07
niin ja siitä sanomasta...  -miksi musiikissa välttämättä pitäisi olla joku sanoma?  sehän on viihdettä!
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: ice girl - 05.10.05 - klo:17:20
kiitos jude korjauksesta... kirjoitan melko väsyneenä tänne yleensä siksi virheitä ja mun näppis on niin syvältä kun olla ja voi mutta se ei liity tähän aiheeseen.

kyllä kyllä, eipä mitään, kiitos itsellenne jos kuuntelette j-rockia!!!! se on todellista ja viettelevää.. siihen saa intohimon ja purettua kaiken mitä ikinä tarvitsee... ja dirut on kieltämättä aivan loistava bändi^^ rakastan kyon niin voimakasta ja hellää mutta myös julmaa ääntä. siinä miehessä on jotain minkä minäkin haluan... :twisted:  :oops:
ja sitten puhumattakaan bändin muista bishie pojista^^
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Eevi - 05.10.05 - klo:17:34
olet oikeassa.
Muuten mitä mieltä olet ice girl näistä: Malice Mizer, Moi dix mois, Miyavi?

Asian Kung-Fu Generation on myös hyvä.
X Japan on huono.
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: omituinen otus..<3 - 05.10.05 - klo:17:37
mä en näe mitään vikaa suomeksi lauletussa musiikissa, koska itsekkin teen sellaista... mutta mä kuuntelen aikas paljo heviä ja poppia mut siis aikalailla kaikki menee... :)
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Eevi - 05.10.05 - klo:18:04
Kagrra on myös okei.
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: jude - 05.10.05 - klo:22:36
musiikin sanomallisuudesta: ei, musiikissa ei tarvitse välttämättä olla mitään "sanomaa" sinällään, paitsi sellaista, minkä musiikki itsellään välittää. Reggae kuitenkin on pohjimmiltaan yhteiskuntakriittinen musiikinlaji, ja SCB:n jyrkkä harppaus julistamisesta viihderoskaan (laadukkaaseen sellaiseen tosin) vain osui kipeästi.

niin, ja anteeksi oikeakielisyys-saivartelu, minulla oli huono päivä tuossa taannoin, kun viestin kirjoitin.
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Jaakkoopuukkoo - 06.10.05 - klo:00:50
Lainaus käyttäjältä: "ice girl"
mitä tahansa muuta mutta ei suomi musaa!!!! :shock:


"The Divisive - Somijapunkhardcoreperkale"
-Määritelmä Latvialaisessa keikkajulisteessa.
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Eevi - 06.10.05 - klo:12:05
Itse asiassa mä en inhoa suomi musaa sen takia että se on suomalaista, vaan siksi että se yleensä on huonoa :roll:
HIM tosin menettelee joten kuten ja Nightwish jossain määrin mutta lähes kaikki muu on vaan huonoa.
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Jaakkoopuukkoo - 06.10.05 - klo:14:37
Entä kaikki riipivän sielukas Suomi-musa, kuten Ismo Alanko, Tuomari Nurmio, Kauko Röyhkä ja vaikkapa Jaakko Löytty? Osaan suomen kieltä niin paljon enemmän kuin mitään muuta, etten voi oikein mitään sille, että se käy suoraan sydämeen.

En toki kiellä sitä, että voipi löytää ulkosavoksikin kirjoitettuja runoja, joissa on mahtavasti ilmaistu jotain oleellista, mutta onhan se suomi paljon helpommin tartuttavissa.

Miten musta nyt tuli tällainen suomalaisen kulttuurin puolustaja?  :D
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Saara - 06.10.05 - klo:15:59
Olen aikas paljon samaa mieltä Jaakon kanssa. Suomenkielinen musiikki kun on paljon helpommin tartuttavissa ja suoraan sydämeen käytävissä (? voiko noin sanoa. :P). Ei sillä, tykkään kyllä ulkomaalaisestakin. Elokuvamusiikit on tosi hienoja (mitä olisivatkaan elokuvat ilman musiikkia!).

Ja jos huonosta musiikista puhutaan, niin tehdäänhän sitä joka maassa.
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Eevi - 06.10.05 - klo:18:15
tottavie.
Otsikko: Mitä musiikkia
Kirjoitti: savotar - 06.10.05 - klo:23:02
No hyvä An-na! Luin noita vastauksia, ja rupesi jo ihmetyttämään, että eikö körteistä löydy yhtään klassisen musiikin ystävää. Siionin virret kun ovat kuitenkin vähän muuta kuin rokit ja hevit. Herännäisnuorten kuoron uusin levy on hyvä, suosittelen!
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: myyräpartio - 06.10.05 - klo:23:56
parempien ihmisten musiikkia :(
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: ice girl - 08.10.05 - klo:11:03
Lainaus käyttäjältä: "Eevi"
olet oikeassa. Kyo on ihme, ihme! kas kun sitä ei ole vielä suljettu johonkin labraan tai museoon kun sillä on niin ihmeellinen ääni n_n

Muuten mitä mieltä olet ice girl näistä: Malice Mizer (<3), Moi dix mois (oi joi) Miyavi (<3<3<3) ? Ne on omat lempparini Dir en Greyn lisäksi n_n

Asian Kung-Fu Generation (Kona Yuki! Kona Yuki!) on myös sairaanhyvä.
X Japan on syvältä, ah niin syvältä. Kamala herkkis. Yh.
Ketkä kaikki on nähneet Dir en Greyn -saku- -videon? Ja ketkä on samaa mieltä kanssani että se on IHANA ja pesee kaikki ällöpopvideot mennen tullen ja palatessa?


Terveisin henkilö jolla soi parhaillaan Dir en Grey - Erode ^^ ja sika sentään ton yhden ääntä. Mä kuolen.


MM on yksi suosikeistani, ja mois dix mois... ja vain sen takia kun näissä on nämä kaksi loistokasta hlö kuin gackt ja mana^^ gacktin suoritus MM:ssä oli ihana se oli jotain niin hienoa!! ja minä olen melkein ollut MM:n keikalla!!!! aarrghh. mutta en ihan  miy on söde, sillä on loistava ääni ja ne sen ILMEET!!! voi että.. söpöp tyyppikertakaikkiaan. ja älä kuole. j-rockin takia ei tartte kuolla..XDD tarvitsee kyllä jos tapaaisin kyon!! ja hei, äläpä höpötä X japanista tollasta roskaa! se on sentään yksi ensmmäisiä j-rock bändejä jotka villitsi ihmiset tähän että x japa on hyvä. sillä on eri soundi kuion tavallisesti mutta se ON hyvä. se ei muta asiaa suuntaan taika toiseen. mun piäisi kyllä nähä saku sitä kehutaan aika rajusti^^ varsinkin näissä piireissä mitä minä liikun.. ja hei mut voi bongata sitten tampereella olevasta tracon tapahtumasta nyt sitten tuossa 2 viikon pääst olevassa tampereella pidettävästä tapahtumastaXP...
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: shuichi - 08.10.05 - klo:11:07
miksi meidän pittää tehä tästä j-rockista tällasta inside-juttua.. kuka täällä tajuaa mistään mitään..??*mInÄ!!!*
mutta joo suomi musaa on tiettyyn pisteeseen mitä voi kuunnella.. ainakin gospelia.. mutta rock/pop...argh!! mutta siis kuten joku tuossa aikasemmin mainitsi niin ok menetelee joku ismo alanko ... okkei.. ja hei, en mä silleen vihaa suomi musiikiia vihaamalla sill onhan siellä paljon hyviäkin bändei!!! mm. apocalyptica,CMX, CoB,nightwish.. jne.. soiellä ON hyviä.. mutta kaikkea en siedä. piste. :)
Otsikko: Re: Mitä musiikkia
Kirjoitti: Saara - 08.10.05 - klo:11:55
Lainaus käyttäjältä: "savotar"
No hyvä An-na! Luin noita vastauksia, ja rupesi jo ihmetyttämään, että eikö körteistä löydy yhtään klassisen musiikin ystävää. Siionin virret kun ovat kuitenkin vähän muuta kuin rokit ja hevit. Herännäisnuorten kuoron uusin levy on hyvä, suosittelen!


Toki löytyy! Minä ainakin pidän klassisesta musiikista ihan todella paljon. On niitä monia hyviä säveltäjiä. Ja klassista musiikkia tykkään kuunnella eritoten silloin, kun haluan vaikka kunnolla rentoutua.

Niin, ja herännäiskuoron uusin levy muuten on hyvä :)
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Eevi - 08.10.05 - klo:13:28
X Japan vaan on ällö herkkis. Olkoonkin että se on niin legendaarinen mutta kummiski.
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Sanna - 09.10.05 - klo:14:42
Tuosta "pitääkö musiikissa olla jokin sanoma", riippuu ihan siitä missä mielentilassa ja mihin tarkoitukseen musiikkia kuuntelee. Esimerkiksi tanssiessa ei ole väliä mistä musiikki kertoo, tanssin ja musiikin on vain tarkoitus tukea toisiaan ja välittää katsojalle sitä kautta jokin tunnelma tai tarina.

Itse kuuntelen musiikkia laidasta laitaan, mielialan mukaan, enkä voi sanoa vihaavani minkäänlaista musiikkia. Omia suosikkejani ovat Egotrippi, Zen Café, Don Huonot, Mew, CMX, Eppu Normaali, Poets of the Fall, Nightwish, The Crash, Semmarit ja tottakai Miksu, Jyrä ja Löytty näin körttipuolelta. :] Klassista kuuntelen myös varsin paljon, kiinnostus siihen on herännyt oman soittoharrastuksen myötä, ja täytyy sanoa että loppujen lopuksi hienoimmat musiikkielämykset olen kokenut kuuntelemalla elävää sinfoniaorkesteria.

Yleisesti minuun kai tehoaa hieman melankolinen, suomalainen tai ulkomaalainen rockmusiikki. Hyvä kappale aukeaa vasta useamman kuuntelukerran jälkeen, ja saa kylmät väreet kulkemaan pitkin selkää. :] Sanoituksia kuuntelen aika tarkasti, mutta musiikki nousee silti pääosaan. Jos haluan joskus rentoutua tai kaikki tuntuu menevän pieleen, laitan levyn soimaan ja makaan vain hiljaa viltin alla. Musiikkia kuunnellessa kaikki muut ajatukset unohtuvat ja mieli vaeltaa jossain valveen ja unen välitilassa...  

Hih, meniköhän terapian puolelle... :]
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: jude - 10.10.05 - klo:10:05
klassista on tosi kiva soittaa (tätä tosin jotkut eivät ymmärrä minun ymmärtävän, soitin kun on sähköbasso)...
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: PP - 10.10.05 - klo:13:08
Punasen kirjan joitain biisejä on kans kiva soittaa (etenki ku pistää kunnon säröt siihen mukaan<3)
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Eevi - 10.10.05 - klo:16:58
Osaako joku neuvoa eeville sivua mistä löytyis hyvin nuotteja?
Otsikko: Re: Mitä musiikkia
Kirjoitti: An-na - 10.10.05 - klo:17:49
Lainaus käyttäjältä: "savotar"
No hyvä An-na! Luin noita vastauksia, ja rupesi jo ihmetyttämään, että eikö körteistä löydy yhtään klassisen musiikin ystävää. Siionin virret kun ovat kuitenkin vähän muuta kuin rokit ja hevit. Herännäisnuorten kuoron uusin levy on hyvä, suosittelen!


Heh, laulan ja soitan kyseisellä levyllä :-({|=
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: An-na - 10.10.05 - klo:17:50
Lainaus käyttäjältä: "myyräpartio"
parempien ihmisten musiikkia :(


Niin mikä? Annapa taas joitain perusteluita, jooko.
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Jaakkoopuukkoo - 10.10.05 - klo:18:18
Lainaus käyttäjältä: "Eevi"
hei ihmiset mitäs tykkäätte morning musumesta? >_< haha
Osaako joku neuvoa eeville sivua mistä löytyis hyvin nuotteja (siis netistä, duh)


Riippuen minkämoisia nuotteja etsit. Normaalia viivastomateriaalia en ole netissä nähnyt (en ole tosin etsinytkään). Jos osaat tulkita tabulatuureja, maanmainio osoite on www.olga.net . Googlesta tietysti löytyy ainakin sointuja ja tabulatuureja esim artistin / biisin nimellä ja sanalla tabs ja chords.
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Eevi - 10.10.05 - klo:21:27
osaan joo tai osasin vielä kaksi vuotta sitten *ehe*
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Eevi - 13.10.05 - klo:21:39
en löydä kun basson
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: jude - 14.10.05 - klo:08:50
Lainaus käyttäjältä: "Eevi"
en löydä kun basson


miten niin "kun basson"?!? sehän on kaikki mitä tarvitaan! basso on se, mikä pitää musiikin kasassa, niin rytmin, melodian kuin harmoniankin, ja sitäpaitsi yksinäänkin sillä saa aikaan mitä tahansa. kaikki muu on vain kuorrutusta.
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Eevi - 14.10.05 - klo:14:56
tiedän tiedän mutta tuossa täydellisyydessä on pieni särö; mulla ei ole bassoa. kitaroita löytyy kaksi ehjää ja yksi rikkinäinen ja pianokin ja vieläpä huilu jota en tosin osaa soittaa -_-
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Jaakkoopuukkoo - 14.10.05 - klo:15:09
Lainaus käyttäjältä: "jude"
Lainaus käyttäjältä: "Eevi"
en löydä kun basson


miten niin "kun basson"?!? sehän on kaikki mitä tarvitaan! basso on se, mikä pitää musiikin kasassa, niin rytmin, melodian kuin harmoniankin, ja sitäpaitsi yksinäänkin sillä saa aikaan mitä tahansa. kaikki muu on vain kuorrutusta.


Word.

Löysin basson yrittäessäni sovittaa omia biisejäni bändille ja totesin, että ei kaaoksen ja kurinalaisuuden kulminaatiopiste on juuri bassossa. Voi musiikin olemuksen ylivertaiset säikeet sitä tunnetta, kun koko harmonian voima kuohuten virtaa basson läpi.
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: myyräpartio - 14.10.05 - klo:15:16
* ihq-uusi kuva *
(http://www.kapsi.fi/~rorodrig/303.jpg)
Otsikko: Musamakua
Kirjoitti: Larppa - 14.10.05 - klo:21:22
Mää kuuntelen enimmäksee thrash/speed metallia, ja ehkä joitakin harvoja rock-bändejä.. heavyssä ylipäätänsä ne kaikki parhaat soittajat on! ;)
Täl hetkel soi Annihilator - Torn (bändin rumpali on maailman nopein kapuloilla ja ilman soittava rumpali, sekä kitaristilla on maailman nopein oikea käsi soitettaessa, et repikää siitä! :D).
Otsikko: Re: Musamakua
Kirjoitti: Anonymous - 15.10.05 - klo:14:58
Lainaus käyttäjältä: "Larppa"
Mää kuuntelen enimmäksee thrash/speed metallia, ja ehkä joitakin harvoja rock-bändejä.. heavyssä ylipäätänsä ne kaikki parhaat soittajat on! ;)
Täl hetkel soi Annihilator - Torn (bändin rumpali on maailman nopein kapuloilla ja ilman soittava rumpali, sekä kitaristilla on maailman nopein oikea käsi soitettaessa, et repikää siitä! :D).


Mitäs vikaa hitaudessa sitten on?
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Eevi - 15.10.05 - klo:21:10
katsoin kivoja videoita tänää.
Otsikko: Re: Musamakua
Kirjoitti: Larppa - 15.10.05 - klo:22:37
Lainaus käyttäjältä: "Anonymous"
Lainaus käyttäjältä: "Larppa"
Mää kuuntelen enimmäksee thrash/speed metallia, ja ehkä joitakin harvoja rock-bändejä.. heavyssä ylipäätänsä ne kaikki parhaat soittajat on! ;)
Täl hetkel soi Annihilator - Torn (bändin rumpali on maailman nopein kapuloilla ja ilman soittava rumpali, sekä kitaristilla on maailman nopein oikea käsi soitettaessa, et repikää siitä! :D).


Mitäs vikaa hitaudessa sitten on?


En tarkoita siis että hitaat olisivat huonoja, kuuntelen mä niitäkin hyvin usein.

En myöskään tarkoita, että nopeus määrittää bändin paremmuuden, mutta lisäilin vaan ihan muuten vain joitakin meriittejä joita tuolla Annihilatorilla on.
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: shuichi - 20.10.05 - klo:20:30
voi eih.. eevi on taas kattellut cagea ja sakua.. hmm... älä ole ole ahdistunut vaikka mä tiiän mikä sulla on.. kun sä katot noita.... mä tykkään noista kaikista mutta vaikka mäkin olen joskus hyvin dark.. niin kultapieni.. älä tapa ketään noitten takia vaikka rakastat niitä^^
mutta siis nuo videot on hyviä.. vaikka mä ,mä en erityisesti silleen vielä pysty yhdistämään kuvaa ja musiikkia vaikka mä rakastan niitä kappaleita ja siihen mihin kyo pystyy mutta se että kuva sanst ja musiikki menee mulla yli tajun ja..ja.. ahh.. mä en halua selittää...
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Eevi - 20.10.05 - klo:20:44
en kommentoi ^^'
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: jude - 20.10.05 - klo:21:45
Kyllä se vaan niin on, että laatu=sävelten määrä per tahti.
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Eevi - 21.10.05 - klo:10:08
ja kuka niin sanoo?
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Jaakkoopuukkoo - 21.10.05 - klo:23:14
Lainaus käyttäjältä: "jude"
Kyllä se vaan niin on, että laatu=sävelten määrä per tahti.


Asbolutely. Muuten Rotten Sound ärsyttää, mutta se niiden rumpali on kyllä livenä aika hilpeää katsottavaa. Vois pistää pystyyn oman shown. Netissä on jossakin video, missä setä soittaa Super Marion tunnaria kitaralla. Sekin on varsin hilpeä.
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: An-na - 22.10.05 - klo:01:59
Lainaus käyttäjältä: "jude"
Kyllä se vaan niin on, että laatu=sävelten määrä per tahti.


Joo, kuunnelkaa joitain isoja sinfonioita (Bruckner, Mahler, Tsaikovski, Shostakovich, jne.), niissä vasta säveliä yhdessä tahdissa onkin! Varmaan kymmeniä kertoja enemmän kuin yhdessäkään pop/rock/heavy/tms.-biisissä :)
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: myyräpartio - 22.10.05 - klo:21:48
Mua kyllä pistää aina vähän hymyilyttämään, kun nää speedcoretruebläkturskametallistit kerääntyy yhteen ja sit alkaa se perinteinen "trollaxenbroghin kitaristilta on uhrimenoissa katkennu kaks sormee ja se soittaa silti asteikot läpi maailman nopeimmin", "nii, mut entäs sitte tää elfenhammerdraughborgin rumpali joka pistää 300bpm komppia risti-istunnassa krusifiksi väärinpäin suussa."
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Jaakkoopuukkoo - 23.10.05 - klo:00:03
Lainaus käyttäjältä: "An-na"
Lainaus käyttäjältä: "jude"
Kyllä se vaan niin on, että laatu=sävelten määrä per tahti.


Joo, kuunnelkaa joitain isoja sinfonioita (Bruckner, Mahler, Tsaikovski, Shostakovich, jne.), niissä vasta säveliä yhdessä tahdissa onkin! Varmaan kymmeniä kertoja enemmän kuin yhdessäkään pop/rock/heavy/tms.-biisissä :)


Tämäpä onkin hyvä aihe aloittaa biiffi. Pitää joku päivä katsella netistä joku Newbornin mp3 ja laittaa tänne linkki...  :wink:
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Ainou - 23.10.05 - klo:20:34
Reggae on erityisesti lähellä mu sydäntä. LEmppareita taitaapi olla Bob Marley (no tietty  :D ), Soul Captain Band, Seppo Paarma, Damian Marley, Peter Tosh, Ziggy MArley, Black Uhuru. onhan nuita. ^^
erityisempiä perusteluja en nyt tähän saa kyllä värkättyä mutta niin se vaan on että Reggae kolahtaa. :)
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: shuichi - 24.10.05 - klo:21:41
voi ei.. mikän inside ei ole hauskempaa kuin olla se mitä on.. ihaanaa!! te ette yajuu mut ei se mitään ei kukaan tajua... :?
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: shuichi - 30.10.05 - klo:11:13
siitteen muuten dethmetalklassikrock on aika jees kanssa^^ hmmm...
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Anonymous - 02.11.05 - klo:22:06
hmmm. punk rock on aika jeezz...
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Niandar - 05.11.05 - klo:15:40
Rushia minä tässä nyt kuuntelen. Yleensä tulee kuunneltua musiikkia ihan laidasta laitaa. Jostain Mozartista Vornagariin. Yleensä tulee kyllä kuunneltua Kotiteollisuutta taikka Lauri Tähkää.
Tuleehan J-rockia kuunneltua, mutta se on päätäsärkevää, kun kitaristi kuulostaa siltä, että se aikoisi työntää tuuman paksun naulan korvasta sisään. Hyvä esimerkki tästä on Dir en Greyn - Dead tree. En sitten tiedä onko syy koneessa tai jossain muussa.
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Eevi - 05.11.05 - klo:16:35
>_< mielipiteitä on monenlaisia. hassu yhteensattuma että dead tree on yksi lempikappaleistani kyseiseltä levyltä.
Ja yhtenä syynä juuri kitaraT. muitakin syitä on^^
(ja mä lähetän ernien tappamaan jokaisen joka vetää herneen nenään tästä kommentista)
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: ahaa! - 06.11.05 - klo:11:29
itse soitan kitaraa sähköistä kauneutta on tullut soitettua jo 12-vuotta^^ (aloitettu silloin kun olin 8-vuotias^^). ja kaikki vanhat hitit on tullut käytyä läpi ja soolot ym. en näe j--rockin kitaroissa mitään vikaa. sanotaanko että he ovat PALJON taitavampia kuin minä, mutta sellainen sähköinen kauneus on ihan psykedeelistä! se on hienoa ja toivoisin itsekkin osaavani sen kitaran soittotaidon joskus vielä tulevaisuudessa.
kitara on elämä ja henki ja veri! <3
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Eevi - 06.11.05 - klo:15:02
hyvin sanottu muuten paitsi ettei kitarat NOIN ihmeellisiä oo^^
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: ahaa! - 07.11.05 - klo:07:38
hmm. asiasta voi olla montaa mieltä. minulle kitara on elämää.. sinä kuuntelet vain kuinn joku soittaa sitä ja rakastat sitä! siinä on vissi ero! :D
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Eevi - 07.11.05 - klo:14:26
no itse asiassa osaan kyllä soittaa kitaraa ihan itsekin enkä vaan kuunnella että siitä ei ainakaan ole kysymys.
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Jaakkoopuukkoo - 07.11.05 - klo:22:39
Ehkäpä ahaa! ei aivan sitä tarkoittanutkaan. Lienee esim leipähumppakitaristin ja Jimi Hendrixin välissä muutakin kuin aste-ero.
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Eevi - 08.11.05 - klo:14:06
tarkoitus oli vaan tehdä selväksi ettei kitara oo mun mielestäni henki ja elämä. ja ettei se johdu siitä ettenkö tietäisi mitä kitaran soittaminen on. se on hauskaa, myönnetään, mutta ei sentään noin ihmeellistä.
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: An-na - 08.11.05 - klo:22:38
Lainaus käyttäjältä: "Eevi"
tarkoitus oli vaan tehdä selväksi ettei kitara oo mun mielestäni henki ja elämä. ja ettei se johdu siitä ettenkö tietäisi mitä kitaran soittaminen on. se on hauskaa, myönnetään, mutta ei sentään noin ihmeellistä.


Kaikkihan me koemme asiat eri tavalla. Yhdelle kitaransoitto on maaiman tärkein asia, toiselle japanilainen musiikki. Mulle on tosi tärkeää saada soittaa orkesterissa, ja se on mulle oikeasti tosi ihmeellinen ja hieno asia! Ei kande vähätellä toiselle tärkeää asiaa koskaan.
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Pinni - 08.11.05 - klo:23:04
Lainaus käyttäjältä: "An-na"
. Mulle on tosi tärkeää saada soittaa orkesterissa, ja se on mulle oikeasti tosi ihmeellinen ja hieno asia!


Minä inhosin aikoinani orkesteria yli kaiken ja lopetin viulunsoiton lähinnä sen takia. Tietenkin olisi varmaan voinut mennä yksityiselle tai jotain, mutta tuli kyllä niin hylkimisreaktio silloin ettei tainnut tulla edes mieleen.
Ja kuinka onnellinen sitten olinkaan kun menin ("vain") kuoroon ja sain pitää hauskaa kavereiden kanssa ja laulaa.
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Jaakkoopuukkoo - 08.11.05 - klo:23:50
Jännä juttu. Itse olen aina tykännyt ryhmässä musisoimisesta. Sellonsoitto alkoi maistua muinoin puulta lähinnä itseksensä soittamisen takia. Eihän sellaista pää kestä.
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: An-na - 09.11.05 - klo:00:55
Lainaus käyttäjältä: "Pinni"
Minä inhosin aikoinani orkesteria yli kaiken ja lopetin viulunsoiton lähinnä sen takia. Tietenkin olisi varmaan voinut mennä yksityiselle tai jotain, mutta tuli kyllä niin hylkimisreaktio silloin ettei tainnut tulla edes mieleen. Ja kuinka onnellinen sitten olinkaan kun menin ("vain") kuoroon ja sain pitää hauskaa kavereiden kanssa ja laulaa.


No toisaalta kyllä ymmärrän sua. Emmäkään orkesterisoitosta diggaillut silloin musiikkiopistossa hirveän paljon (ehkä kamariorkesterissa joskus), ja opettajatkaan ei siihen aikaan ollu aivan ihanimpia.  :-? Mut nyt kun oon päässyt soittamaan oikeaan sinfoniaorkesteriin, missä on hyvä meininki, hyvä kapu, hyvät ystävät ja ennen kaikkea valtavan hyvää musiikkia, en missään tapauksessa haluaisi luopua siitä! Sikäli kuoro on verrattavissa oleva harrastus, että yhtä lailla se on sosiaalinen tapahtuma kuin orkesterikin, mutta vaatii yksilöltä ehkä hieman vähemmän kuin orkesterisoitto (ellei nyt puhuta maamme tasokkaimmista kuoroista, vaan ihan perusharrastuskuoroista). Itsekin tykkään kuorossa laulaa, ja osittain myös tämän takia. Ei tartte ottaa liikaa paineita omasta suorituksesta eikä se ole ihan niin haasteellista kuin soittaminen (siis nykyisessä kuorossa, joka sinänsä on kyllä tasoltaan todella mainio kuoro!).
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Mikko - 09.11.05 - klo:02:25
no tervehdys kaikki.
  Olen ihan noviisi täällä kun viimeinkin löysin tän körttihomman. Mutsi on aina ollutkin körtti olevinaan vaikka mun mielestä se on enämpi joku hihhuli, mutta joka tapauksessa itse koen körttiläisyyden omakseni, omana valintanani.
 
  Siinäpä pohjustusta hieman minulle uutena tyyppinä.

  Tähän ketjuun ajattelin mainita että itse tykkään kovin mm. Black Sabbathin, Led Zeppelinin ja esim vanhan Iron Maidenin musiikista. Nämä nyt kuitenkin vain sellaisina kärjisteinä, yleisesti diggailen lähinnä 60-lukuista hippeilyä.
 Eli oliko mun viestilläni joku tarkoitus? Tuskinpa muuta kuin etttä olen tunkeutunut porukkaan mukaan.


  Mikko
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Liisa - 09.11.05 - klo:03:39
^ Teretulemast vaan!
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Eevi - 09.11.05 - klo:07:26
Lainaus käyttäjältä: "An-na"
Lainaus käyttäjältä: "Eevi"
tarkoitus oli vaan tehdä selväksi ettei kitara oo mun mielestäni henki ja elämä. ja ettei se johdu siitä ettenkö tietäisi mitä kitaran soittaminen on. se on hauskaa, myönnetään, mutta ei sentään noin ihmeellistä.


Kaikkihan me koemme asiat eri tavalla. Yhdelle kitaransoitto on maaiman tärkein asia, toiselle japanilainen musiikki. Mulle on tosi tärkeää saada soittaa orkesterissa, ja se on mulle oikeasti tosi ihmeellinen ja hieno asia! Ei kande vähätellä toiselle tärkeää asiaa koskaan.


*tuijotus* en ole mielestäni koskaan sanonu että japanilainen musiikki olisi maailman tärkein asia. älä vääristele mielipiteitäni. ja unohtakaa jo pliis tuo "eevi ihkuttaa japania" asenne - mä en ihkuta yhtään mitään enkä pidä mistään sen takia että se olisi japanilaista. tykkään mistä tykkään ja se että lempimusiikkini sattuu tulemaan pääasiassa japanista on puhdas sattuma. enkä todellakaan vähättele muille tärkeitä asioita. oli kitara mullekkin tärkee asia joskus vuonna perunamuusi.
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Sanneli - 09.11.05 - klo:14:45
Lainaus käyttäjältä: "Mikko"
Eli oliko mun viestilläni joku tarkoitus? Tuskinpa muuta kuin etttä olen tunkeutunut porukkaan mukaan.


  Mikko

Yy kaa koo nee vii kuu sei kasi ysi... joo, sää oot jo yheksäs Mikko. Mun veli on Mikko, mun kahen kaverin poikakaverit on Mikkoja, Piccie-chanin Mikolla on 2 Mikko-nimistä kaveria, sitte on Kälviän Mikko ja ja ja...

Kaikki on Mikkoja.

Hauska tutustua, muuten :lol: ja tervetuloa =D>
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: shuichi - 09.11.05 - klo:16:59
muuten annojakin on aika kivasti... mä tunnen jo vaikka kuinka monta niitä on tällähetkellä oottakaas... 15 annaa!!! plus minä-...
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Eevi - 09.11.05 - klo:17:53
no minäpä tunnen kokonaista KAKSI annareetta eveliinaa että repikääs siitä^^ mutta eikö tää oo vähän offtopic...
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Liisa - 09.11.05 - klo:17:55
^ On.
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Eevi - 09.11.05 - klo:17:59
sitäpä minäki^^^ <----mutantti (joo tiiän oon vitsikäs)
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Jaakkoopuukkoo - 09.11.05 - klo:18:47
Lainaus käyttäjältä: "Eevi"
*tuijotus* en ole mielestäni koskaan sanonu että japanilainen musiikki olisi maailman tärkein asia. älä vääristele mielipiteitäni. ja unohtakaa jo pliis tuo "eevi ihkuttaa japania" asenne - mä en ihkuta yhtään mitään enkä pidä mistään sen takia että se olisi japanilaista. tykkään mistä tykkään ja se että lempimusiikkini sattuu tulemaan pääasiassa japanista on puhdas sattuma. enkä todellakaan vähättele muille tärkeitä asioita. oli kitara mullekkin tärkee asia joskus vuonna perunamuusi.


Itse pitäisin (foorumissa esitettyjen lausuntojen perusteella) varsin oikeutettuna Annan veikkausta, että oma suhteesi j-musiikkiin olisi jotenkin samankaltainen ahaa!:n kitarasuhteen kanssa.
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Eevi - 09.11.05 - klo:19:06
väärinkäsityksiä syntyy.
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Mikko - 09.11.05 - klo:22:26
No, Mikko on miehen nimi....

Mikko
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: An-na - 09.11.05 - klo:22:56
Lainaus käyttäjältä: "Eevi"
*tuijotus* en ole mielestäni koskaan sanonu että japanilainen musiikki olisi maailman tärkein asia. älä vääristele mielipiteitäni.


Et varmaankaan ole sanonut suoraan, mutta varsin laajasti olet sitä ympäri foorumia hehkuttanut, kuinka sinulle on monet asiat tosi tärkeitä. Tästä japanilainen musiikki yksi esimerkki. Ei kenenkään mielipiteitä kukaan ole vääristämässä, eikä näitä kommentteja kannata ottaa niin henkilökohtaisesti. Sen vuoksi puhuinkin yleisellä tasolla, eli yksi tykkää kitarasta, toinen japanilaisesta musiikista, kolmas orkesterisoitosta. En sanonut, että Eevi tykkää. Kaikki tämän päätelmän voivat tässä kontekstissa tehdä, mutta ei sen ole tarkoitus mitään vääristää, itsehän olet avoimesti asiasta puhunut.
Otsikko: hep
Kirjoitti: joonasv - 10.11.05 - klo:00:43
Ihan vain kiinnostuneesti kyselen An-na, että missä orkesterissa soitat?...(Täällä ilmenee niin vähän muita klassisen musiikin parissa puuhavia, että täytyy heti ruveta vainoamaan=)
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Eevi - 10.11.05 - klo:15:38
Lainaus käyttäjältä: "An-na"


. Tästä japanilainen musiikki yksi esimerkki..


huono esmierkki. japanilaista musiikkia on muukin kuin j-rock.
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: shuichi - 10.11.05 - klo:17:45
hei rakas kulta pieni suuri eevi omine ihanine mielipiteinesi ja kullan arvoisella tajullasi, anna olla jo! =) sinun privatenasi käsken sinua lopettamaan X) tai muuten.. muuten voi tulla jotain mistä ET tykkäisi noiin paljon!! :twisted:

hei, mä omistan muuten NYT kitaran!! jee.. pitää kyllä vähän fixailla sitä.. ja hei jos ihmisiltä tulee kivoja ideaa pursuvia lausahduksia tmv. esim. look at me, you should look like me, I´m the true "man " here.. (lausahdus on niinkuin silleen tarkoitettu että kitara "sanoisi" sen itsestään)
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: An-na - 10.11.05 - klo:18:26
Lainaus käyttäjältä: "Eevi"
huono esmierkki. japanilaista musiikkia on muukin kuin j-rock.


Väitinkö sitten niin?
Otsikko: Re: hep
Kirjoitti: An-na - 10.11.05 - klo:18:27
Lainaus käyttäjältä: "joonasv"
Ihan vain kiinnostuneesti kyselen An-na, että missä orkesterissa soitat?...(Täällä ilmenee niin vähän muita klassisen musiikin parissa puuhavia, että täytyy heti ruveta vainoamaan=)


Jee, muitakin :) Soitan Ylioppilaskunnan Soittajissa, eli Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan piirissä toimivassa sinfoniaorkesterissa. Periaatteessa Suomen vanhin orkesteri ja oikeastaan Suomen paras harrastajaorkesteri :) Tsekkaa sivut www.ys.fi ! (ja muutkin kiinnostuneet!)
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Eevi - 10.11.05 - klo:18:43
Lainaus käyttäjältä: "An-na"
Lainaus käyttäjältä: "Eevi"
huono esmierkki. japanilaista musiikkia on muukin kuin j-rock.


Väitinkö sitten niin?


tarkotin vaan että täällä näkyy olevan yleinen harhaluulo että mä tykkään kaikesta japanilaisesta musiikista. väärin arvasitte sori.
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Mikko - 10.11.05 - klo:19:37
uutena tällä foorumilla haluaisin kysyä kuinka paha ihminen olen kun mun mielestä Village Peoplen "Macho Man" on aivan käsittämättömän hieno teos.Taidetta.

  Mikko
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Eevi - 10.11.05 - klo:21:31
onko sillä jotain väliä mitä mieltä muut on jos kerran itse tykkäät? ja pahoja on kaikki tykkäsi siitä tai ei.
ite en oo kovin ihastunu kyseiseen kappaleeseen paitsi jos oon juonu tarpeeksi kahvia ja kello on paljon (tai vähän, miten sen nyt kukin ottaa) mutta älä musta välitä. ei mun mielipiteillä oo väliä jos ite tykkäät vai mitä.
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Mikko - 11.11.05 - klo:02:22
Ei sillä mitään väliä ole, lähinnä vaan kiinnosti että TuNNUSTAAKO kukaan muu rehellisest silloin tällöin tai jatkuvasti nauttivansa kunnon kuonasta. BTW, huomaan että joku täällä viittaa usein japaniin, itse olen erttäin innostunut jap. puusepänperinteestä ja käsityöläisten vanhasta koulutusmetodista. Kyudo ja kendo myös kiinnostavat.Kyudo varsinkin kun Yumin vois itsekin tehdä niinkuin se pitääkin, säästäis pari nykytonnia.

Nyt taisin alkaa taas pälättämään, sori.


  Mikko
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Eevi - 11.11.05 - klo:07:29
eis mitn. kendo kiinnostaa muakin paljon. ja kuten voit rivien välistä lukee, mä tunnustan että tykkään kuunnella p*sk** kun oon oikein hyper^^' tietysti silläkin on rajansa. suomipoppia ei koskaan, milloinkaan, ikinä mulle vaikka olisin kofeiinihumalassa kello 5 aamulla.
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Jaakkoopuukkoo - 11.11.05 - klo:13:19
Nautin kunnon kuonasta lähinnä elokuvien saralla. Tietysti musiikillinen kuonakin on hyvää, jos on tarkoitus esim. tanssia, ei kuunnella.

Elokuvista yksi loistava köntsä on esim. Karate Kid -trilogia.  :oops:
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: mannaryyni - 12.11.05 - klo:10:37
Lainaus käyttäjältä: "Mikko"
Kyudo ja kendo myös kiinnostavat.

Isosisko harrasti kendoa joskus muinoin, en muista miksi lopetti. Ihan vaan btw.
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: shuichi - 12.11.05 - klo:11:57
hmm.. mulle toi macho man SANOO jotakin... ja niin pitäs siullekkin eevi sanoa^^j os muistat yhtään jotain musiikki "fanfideota".... kaaaaooruuuuuu!!!! jauauaauuuuuuuuzzz!!! autz!^^ no anyway...
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Liisa - 12.11.05 - klo:12:14
Lainaus käyttäjältä: "shuichi"
hmm.. mulle toi macho man SANOO jotakin... ja niin pitäs siullekkin eevi sanoa^^j os muistat yhtään jotain musiikki "fanfideota".... kaaaaooruuuuuu!!!! jauauaauuuuuuuuzzz!!! autz!^^ no anyway...


Tätä kutsun jälleen inside-jutuksi. Olisi syytä miettiä kannattaako kirjoittaa juttua, jonka ymmärtää ja joka on tarkoitettu ymmärrettäväksi vain yhdelle tai yhden käden sormilla laskettavalle joukolle. Sellaiset asiat on helppo kirjoittaa vaikkapa yksityisviesteihin. Teidän inside-juttunne jättää palstan muut lukijat aika lailla ulkopuolelle. Todennäköisesti aikaansaa heissä korkeintaan ärsytystä. Ja sitähän emme täällä tahdo. Myös kirjoitusasuun kannattaisi kiinnittää huomiota, jottei ymmärrettävyys ainakaan siitä kärsi.
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: ei jaksa kirjautua... - 12.11.05 - klo:13:08
anteeksi kamalasti.... :lol:
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Eevi - 12.11.05 - klo:17:31
-löysin juuri käytöstapani ja syön sanani- *mums*
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: mannaryyni - 12.11.05 - klo:19:25
Lainaus käyttäjältä: "Eevi"
älä pyydä anteeksi vaan ole sadisti ja anna niitten kärsii.

EEVI! *mulkaisee rumasti* Mihin sä unohdat käytöstavat?
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: mannaryyni - 12.11.05 - klo:19:27
Lainaus käyttäjältä: "mannaryyni"
Lainaus käyttäjältä: "Eevi"
älä pyydä anteeksi vaan ole sadisti ja anna niitten kärsii.

EEVI! *<font color=red>*piiiiip* <font size=1>(Foorumi sensuroi rumat sanat)</font></font> rumasti* Mihin sä unohdat käytöstavat?

Minkä takia m u l k a i s e e on ruma sana. Eihän se edes ole kirosana tai muutakaan vaan VERBI. Eikä edes ruma verbi.
Niin ja anteeksi tuplapostaukseni.
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Liisa - 12.11.05 - klo:19:36
Lainaus käyttäjältä: "mannaryyni"
Lainaus käyttäjältä: "mannaryyni"
Lainaus käyttäjältä: "Eevi"
älä pyydä anteeksi vaan ole sadisti ja anna niitten kärsii.

EEVI! *<font color=red>*piiiiip* <font size=1>(Foorumi sensuroi rumat sanat)</font></font> rumasti* Mihin sä unohdat käytöstavat?

Minkä takia m u l k a i s e e on ruma sana. Eihän se edes ole kirosana tai muutakaan vaan VERBI. Eikä edes ruma verbi.
Niin ja anteeksi tuplapostaukseni.


Foorumin sanasensuuriautomaatista löytyi siis virhe... Sehän tulkitsi tuon sanan mulk-alkuisuutensa vuoksi rumaksi. Fiksailtu nyt.

Mutta ihan oikeasti, mä suosittelen etenkin Eeville ja shuichille moniin juttuihinne suomi24:n palstoja. Siellä saa temmeltää vapaasti. On kypsääkin kommentointia teiltä kuultu, se on jees. Pidetään keskustelu asiallisena ja muutkin keskustelijat huomioivana Körttifoorumilla.
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Eevi - 13.11.05 - klo:22:20
tossa macho man tapauksessa todella kävi mielessä annareetan mainitsema video mutten enää jaksa kaivaa verta nenästäni. varsinkaan ku kyseinen video on kamala
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: ice girl - 15.11.05 - klo:16:44
neroa!!! sanotaanko, että kaikki musiikki lajit menee paitsi ainoa mitä vihaan on sibeliuksen musiikki. kaikki klassinen menee muuten ja siitä eteenpäin.
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: An-na - 15.11.05 - klo:16:55
Lainaus käyttäjältä: "ice girl"
neroa!!! sanotaanko, että kaikki musiikki lajit menee paitsi ainoa mitä vihaan on sibeliuksen musiikki. kaikki klassinen menee muuten ja siitä eteenpäin.


Täytyy nyt kyllä kysyä, että montako Sibeliuksen teosta oikeasti tunnet? Hämmästyttää vaan noin jyrkkä mielipide.
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Eevi - 15.11.05 - klo:17:32
no ehkei kaikki vaan oo rakastuneita siihen. kyllä voi vihata jotain mistä tietäisi kaiken.
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: An-na - 15.11.05 - klo:21:20
Lainaus käyttäjältä: "Eevi"
no ehkei kaikki vaan oo rakastuneita siihen. kyllä voi vihata jotain mistä tietäisi kaiken.


Niin, sitäpä. On helppo vihata tai tykätä jos tietää kaiken. Mut jos tietää yhden tai kaks tai muutamia biisejä, on vähän jyrkkää sanoa, että vihaa. En mäkään voi sanoa, etten pidä Alban Bergin musiikista, kun oon kuullu siltä vaan viulukonserton (josta en pitänyt). Sitten voisin sanoa, että vihaan Bergin musiikkia, jos olisin siihen oikeasti tutustunut ja mielipiteeni sen mukaan muodostanut. Okei, voihan olla, että ice girl tuntee koko Sibeliuksen tuotannon ja mielipide on tällöin perusteltu. Mä tunnen paljon Sibeliuksen tuotantoa, mutten todellakaan edes suurinta osaa.
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Mikko - 15.11.05 - klo:21:44
Vastakysymyksenä (ja kevyenä sellaisena) kysyn ensin spesifisemmiin, mitä mieltä olet Motorheadin klAssikkoteoksesta "Ace Of Spades" ja laajemmassa konseptissa ko. yhtyeen live-taltioinnista "No Sleep Till Hammersmith"?  

  eli joku vihaa totoa ja joku w.a:ta, mitä väliä.

  Mikko
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: An-na - 15.11.05 - klo:22:26
Lainaus käyttäjältä: "Mikko"
Vastakysymyksenä (ja kevyenä sellaisena) kysyn ensin spesifisemmiin, mitä mieltä olet Motorheadin klAssikkoteoksesta "Ace Of Spades" ja laajemmassa konseptissa ko. yhtyeen live-taltioinnista "No Sleep Till Hammersmith"?


Mulleko vastakysymyksenä? Täytyy kyllä sanoa, etten kumpaakaan biisiä tunne, enkä voi tähän mitään vastata.

Lainaus käyttäjältä: "Mikko"
eli joku vihaa totoa ja joku w.a:ta, mitä väliä.


Mitä väliä?! Eikö kaikki keskustelu ole turhaa, jos se vesitetään kysymyksellä "mitä väliä?"? Tottakai sillä on väliä, ja musta on ainakin mielenkiintoista tietää, miksi joku ei tykkää jostain musiikista ja miksi se tykkää taas jostain musiikista. Niin kuin joskus aiemminkin olen sanonut, mielipide ilman perusteluita on aika turha mielipide. Ei millään pahalla.
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Vompsu - 16.11.05 - klo:22:39
Jeh. Hyvin sanottu, An-na! Saahan toki mielipiteitä, turhiakin, olla, mutta on hieman hupsua ja turhaa lähteä niistä keskustelemaan, saati väittelemään, ellei niitä voi millään perustella. Siis millään järkevällä tavalla. Se "musta vaan tuntuu siltä" ei oikein rakenna minkäänlaista pohjaa millekään. Ja samoin "mitä välii" voi tuhota keskustelun kuin keskustelun.

Jaa, ei tainnu liittyä asiaan... No, ei voi mittään.
Otsikko: öö
Kirjoitti: joonasv - 17.11.05 - klo:00:01
Sibelius oli kalju
Otsikko: Re: öö
Kirjoitti: An-na - 17.11.05 - klo:11:54
Lainaus käyttäjältä: "joonasv"
Sibelius oli kalju


?! No niinhän se oli :) Siis vanhuusiällään. Tosin aika tuulitukka nuorempana, jos muistatte esim. vanhan 100 mk:n setelin :)
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Hanna - 17.11.05 - klo:16:10
Aikaisempia viestejä lukiessani tuli tunne että olen "offtopic" jos vastaan siihen ihan alkuperäiseen kysymykseen,mut vastaanpa kuitenkin:
 Eli mun musamakuni on myös aika laaja. Yleisestiottaen pidän musiikista jossa on mielenkiintoinen, mutta ei liian konstaileva sävelkulku ja kuultavissa oleva melodia. Mä olen huomannut, että kuuntelen oikeastaan mieluummin sanoittamatonta musiikkia kuin sanoitettua tai jos sanat niin niiden pitäisi olla mielenkiintoiset (ei lainkaan itsestäänselvää)No, mut toisaalta musiikki on aina tilannekohtaista. (mutta miksi musa on baareissa niin lujalla ettei pysty keskustelemaan) Jonkin diskon ilmapiiriin voi kyllä sopia sellainenkin musa mitä ei muuten kuuntelis.
Kyllä se mulla ainakin fiiliksestä riippuu mitä kuuntelee (jos mitään) mut voi kyllä sanoa et kovin ankeasta ja tylsästä musasta en tykkää (mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan!)
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Mikko - 17.11.05 - klo:19:24
No tässsähän tullaan nimenomaan klassiseen makuasiakysymykseen. Eli voiko mieltymyksiä perustella. Oikeasti. Kukaan?

  Mikko
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: An-na - 17.11.05 - klo:20:33
Lainaus käyttäjältä: "Mikko"
No tässsähän tullaan nimenomaan klassiseen makuasiakysymykseen. Eli voiko mieltymyksiä perustella. Oikeasti. Kukaan?


Voi. Helposti. Kysy vaan miten. En tiedä oonko sitten jotenkin poikkeava ihminen, kun mun on helppo perustella, miksi tykkään jostain musiikista ja miksi taas en. Kyllä musta tuntuu, että useimmat ihmiset osaavat oikeasti perustella mieltymyksensä tai ei-mieltymyksensä jollain tavalla. Ja jos ei, niin eikö olisi syytä miettiä, miksi pitää jostain ja miksi ei! Eikä tämä päde pelkästään musiikkiin vaan elämän asioihin ylipäätään.
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Eevi - 17.11.05 - klo:21:28
ehkei kaikki halua kertoa kaikkia syitä.
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Liisa - 17.11.05 - klo:21:41
Lainaus käyttäjältä: "Eevi"
ehkei kaikki halua kertoa kaikkia syitä. esimerkkinä vaikkapa että mun suusta ette tuu koskaan kuulemaan perimmäistä syytä miksi tykkään dir en greystä. koska en halua puhuu siitä. varsinkin kun se kiinnostaa teitä saman verran kun kilo paskaa. kaikesta ei halua puhua.


Tuolloin ei keskustelu kuitenkaan voi muodostua kovin hedelmälliseksi, kun mitään ei haluta järkevästi perustella, mutta kovasti halutaan julistaa.
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: myyräpartio - 18.11.05 - klo:12:02
Törmäsin tällaiseen (http://hel-looks.com/?p=image/archives/3/20051004_02/) intervepissä ja heti tuli mieleen eräät toiset ystävykset.

Ei tämä nyt mitenkään aiheeseen liittynyt mutta mitäs sitten!
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: myyräpartio - 18.11.05 - klo:12:09
Lainaus käyttäjältä: "myyräpartio"
Törmäsin tällaiseen (http://hel-looks.com/?p=image/archives/3/20051004_02/) intervepissä ja heti tuli mieleen eräät toiset ystävykset.

Ei tämä nyt mitenkään aiheeseen liittynyt mutta mitäs sitten!


edit: hei, näitähän on lisää :P

http://hel-looks.com/?p=image/archives/5/20050918_02/

"Our obsessions are music, friends and Japan. Everything is great in Japan. Our favorite artists are Miyavi and Dir en grey"

http://hel-looks.com/?p=image/archives/5/20050923_02/

http://hel-looks.com/?p=image/archives/5/20050918_05/

http://hel-looks.com/?p=image/archives/5/20050918_03/

http://hel-looks.com/?p=image/archives/6/20050916_10/

http://hel-looks.com/?p=image/archives/6/20050916_07/

http://hel-looks.com/?p=image/archives/6/20050916_03/
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: An-na - 18.11.05 - klo:12:12
Lainaus käyttäjältä: "myyräpartio"
edit: hei, näitähän on lisää :P


LOL  :lol:
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: shuichi - 18.11.05 - klo:18:35
HEII!! TE POIKKEATTE ASIASTA KUKKARUUKKUUN! mutta whatever, I don´t care anyway... niin siis  muistuttaisin että nyt (olen täydellinen esimerkki enkä ikinä POIKKEA topiceista enkä muutenkaan puhu ikinä sivu suuni aiheista! joo niin varmaan... hehehhee) oho jäi asia kesken, siis te poikkeatte aiheesta.. mutta who cares?? siis niin miten äskeinen liittyy aiheeseen? tämä on MUSIIKKITYYLIT foorumi eikä JAPANI foorumi... LOL :roll:
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: mannaryyni - 18.11.05 - klo:19:19
Lainaus käyttäjältä: "shuichi"
tämä on MUSIIKKITYYLIT foorumi eikä JAPANI foorumi... LOL :roll:

Pilkunviilaaja esittäytyy. Körttifoorumi ja musiikkityylittopic. Että näin. Käsitteistö haltuun. Ja silmä käteen ja katso.
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Liisa - 18.11.05 - klo:19:22
Lainaus käyttäjältä: "mannaryyni"
Lainaus käyttäjältä: "shuichi"
tämä on MUSIIKKITYYLIT foorumi eikä JAPANI foorumi... LOL :roll:

Pilkunviilaaja esittäytyy. Körttifoorumi ja musiikkityylittopic. Että näin. Käsitteistö haltuun. Ja silmä käteen ja katso.


Tähän on todettava: musiikkityylit-topic.  :wink:
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: mannaryyni - 18.11.05 - klo:19:28
Lainaus käyttäjältä: "Liisa"
Lainaus käyttäjältä: "mannaryyni"
Lainaus käyttäjältä: "shuichi"
tämä on MUSIIKKITYYLIT foorumi eikä JAPANI foorumi... LOL :roll:

Pilkunviilaaja esittäytyy. Körttifoorumi ja musiikkityylittopic. Että näin. Käsitteistö haltuun. Ja silmä käteen ja katso.


Tähän on todettava: musiikkityylit-topic.  :wink:

Ai pirskales. En osaa edes oikeinkirjoitusta :D
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Jaakkoopuukkoo - 18.11.05 - klo:22:28
Lisää musiikkityyliä:

 :P

* sori, punkkari pois. Se oli kopiointikiellon takana. :( t. Liisa *
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Eevi - 21.11.05 - klo:20:25
ja tämähän ei ole offtopic vai.
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: shuichi - 30.11.05 - klo:18:42
ihmiset kuunteleeko kukaan ihan oikeesti koskaan täysin 100% klassista musaa?? itse kuuntelen sillon kun en jaksa muuta.. niin sillon tulee kuunneltua tyliin viulukonserttoa tai muuta vastaavaa....^^
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Eevi - 30.11.05 - klo:20:43
...joo ehkä kerran sadassa vuodessa.
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: An-na - 30.11.05 - klo:23:14
Lainaus käyttäjältä: "shuichi"
ihmiset kuunteleeko kukaan ihan oikeesti koskaan täysin 100% klassista musaa??


No kuuntelee! Sehän on musiikkilajeista mitä monipuolisin ja ainakin mun mielestä jopa paras, tai ainakin yksi parhaista ja rakkaimmista. Ja klasarimusan soittaminen on harrastuksista hienoimpia!
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Pena - 11.12.05 - klo:16:43
Mikä se sellainen musiikkilaji on kuin "klassinen"? Eihän Giaccomo Carissimi ja Igor Stravinski voi mitenkään kuulua samaan lajiin, jos Toivo Kärki ja Juice Leskinenkin erotetaan keskenään.
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: An-na - 11.12.05 - klo:20:32
Lainaus käyttäjältä: "Pena"
Mikä se sellainen musiikkilaji on kuin "klassinen"? Eihän Giaccomo Carissimi ja Igor Stravinski voi mitenkään kuulua samaan lajiin, jos Toivo Kärki ja Juice Leskinenkin erotetaan keskenään.


No ihan hyvä pointti. Klassinen on vaan aika puhetyylinen ilmaisu. Yksi tapa on sanoa länsimainen taidemusiikki, mikä on muuten ihan ok ilmaisu, mutta toisaalta siinä korostuu liikaa se, että vain sentyyppinen musiikki voisi olla taidetta. Kyllähän taidetta voi olla vaikka hilirimpsanpolska Kaustiselta. Eipä ole toistaiseksi löytynyt vielä tyydyttävää ilmaisua tälle "klassiselle" musiikille. Carissimin musiikkia en tunne ollenkaan, kai se joku barokkisäveltäjä oli? Ja todellakin erityyppistä kuin Stravinski. Mutta mutta... kai siinäkin joku musiikillinen kehittyminen on tapahtunut niin orkesteri- kuin kamarimusiikinkin kehityksessä ja sikäli ne lasketaan samaa musiikki"tyyliä" edustamaan, tosin eri aikakausilta. Vähän niinkuin ehkä Elvis ja Bon Jovi ovat molemmat rockia, joskin todella erilaisia. Saman musiikkilajin ilmentymiä eri aikakausilta. Olisiko tällaisessa ajattelutavassa mitään järkeä? Täällä pimeän musiikkiyliopiston alakerrassa kun kakofonian keskellä (harjoitusluokat ympärillä  :-({|=  :smt035  :-'  :smt020 ) kirjoittaa, ei enää ihan selkeästi pysty ajattelemaan  8-[
Otsikko: hmmm...
Kirjoitti: joonasv - 11.12.05 - klo:20:58
"länsimainen taidemusiikki" on kyllä todella köykäinen nimitys kyseessä olevalle musiikkilajille..."klassinen musiikki" on jo niin päähän pinttynyt ilmaisu, että tuskinpa se siitä mihinkään enää muuttuu..eikä kai tarvitsekaan.. njaa
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Pena - 11.12.05 - klo:21:07
Tjaa... Klassinen tarkoittaa jotain niin laadukasta, että muita verrataan siihen. Klassinen on luokittelun perustana olevaa. La Cumparsita on esimerkiksi klassinen tango ja muut on hyviä ja huonoja siihen verraten. Ravi Shankar ja Alla Rakha ovat suosikkejani intialaisen klassisen musiikin esittäjinä (en tosin muita tunnekaan).
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: ice girl - 14.12.05 - klo:17:31
klassista musaa tulee kuunneltua sillon kun sataa vettä olen huomannut että sadepisarat menevät joskus samaan tahtiin musan kanssa, milloin saan mielettömiä inspiraatioita^______^
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Reetukka:) - 14.12.05 - klo:20:46
Mikään ei voita jazzia tai bluesia. Itämainen musiikki kuluu ehottomasti mun suosikkeihin!!!!!! Se on niin parasta!  :smt020
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Pena - 22.12.05 - klo:12:07
Minusta vielä parhaampia ovat mustat mutsit Ella Fitzgeraldista Aretha Frankliniin ja Miriam Makebaan.
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: shuichi - 22.12.05 - klo:19:01
kuuntelin tässä ykspäivä sitten kenny rogersia.. ne muistanutkaan miten hyvä ääni tyypillä on country musiikkiin... ja sitten muutenkin tässä on tullut kuunneltua countryä ihan kivasti willie nelsonia mm... että joo kyllä eli ei siis ole pahaa sanaa mulla country musastakaan.. *olen tiedän sen friikki maan pääll mutta meitä on moneksi eri muodoissa...  musiikkityyli vauhtelee laidastalaitaannn..*
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: Mikko - 23.12.05 - klo:03:26
ja siinä lajissa Dolly Parton on nerokas säveltjä ja tulkitsija. Esim jos kuuntelee dollyn alkuperäisvetäisyn viisusta "I Will Allways Love You", on valmis uskomaan että Wittni Juuston sai lurpattavat silmäluomensa jumallisena rangaistuksena biisin raiskaamisesta. Alkuperäinen on kuitenkin oikeasti herkkä ja kaunis veto ja toinen sitten niinkuin amerikkalainen joulukuusi, ylikoristeltu, pröystäilevä ja liian pitkä.

  Mikko
Otsikko: Musiikkityylit <3
Kirjoitti: myyräpartio - 24.12.05 - klo:16:00
Dolly parttoni on kyllä monta kertaa surullisempi tapaus ku vitnijuustoni.
** Ketju lukkoon sivurajan täytyttyä. Aiheesta saa perustaa uuden ketjun ja jatkaa keskustelua siellä. terv. ylläpitäjä Liisa