Kotikokki jatkaa selosteusta miten kävi korvasienikeiton kanssa.
Onneksi maistoin ennen kun panin tarjolle. Maku ei ollut kummoinen, oli laimea ja lähes mauton.
Näin voi korvasienen kanssa käydä kun ne sekä liotetaan, että keitetään kahdessa vedessä ja lisäksi vielä huuhdellaan. No, eipä ollut myrkkyä.
Apu oli pakasminessa jonne muutama päivä sitten laitoin monta pussia kantarelleja.
Kun ryöpätty kantarelli ei tarvinnut muuta kuin sulaa kuumassa keitossa, jopa maku moninkertaistui ja soppa sakeni.
Niitä korvasieniä vähän nuukailin, panin aika vähän likoon jne...
Jo tuli hyvää, oikein herkkukeittoa. Ei tehnyt pahaa syötä toiseenkin kertaan. Vieläkin jäi sen verran että saamme alkukeitot sunnuntain savulohelle ja perunoille.
Nyt iski lettu-himo ! Otan mansikat sulamaan ja huomena saamme lettuja jälkiruuaksi.
juhanille kuiskaan: Hamstrasin neljä pakettia Kulta-Katriinaa, sitä Luomua, S-marketista !