Keskustelu > Yleinen keskustelu

Tämän katsoin televisiosta 11

(1/9) > >>

Riitta-mummi:
Yle Teema lähetti tänään uusintana tämän hienon dokumentin Amerikan mustien naisten taistelusta yhteiskunnallisen tasa-arvon savuttamiseksi.

https://areena.yle.fi/1-50834045   Osa 1

https://areena.yle.fi/1-50834046?autoplay=true  Osa 2

sivullinen:
Japani-Meksiko tilanne 2-0 miesten jalkapallossa eka puoliajan jälkeen. Kovia joukkueita molemmat, mutta Japanin kovuutta en muistanutkaan. Kohta toinen puoliaika. Nyrkkeilyä katsonut myös.

sivullinen:

--- Lainaus käyttäjältä: sivullinen - 25.07.21 - klo:14:54 ---Japani-Meksiko tilanne 2-0 miesten jalkapallossa eka puoliajan jälkeen. Kovia joukkueita molemmat, mutta Japanin kovuutta en muistanutkaan. Kohta toinen puoliaika. Nyrkkeilyä katsonut myös.

--- Lainaus päättyy ---

Japani voitti 2-1 ja on varma jatkoon menijä kuudella pisteellään. Meksikolla on kolme pinnaa. Molemmilla on vielä ensi viikolla yksi peli. Pelin portugalilaiselle erotuomarille sattui kyllä musta päivä kun ajoi meksikolaisen kentältä punaisen kortin myötä. Ei olisi sitä ansainnut ja keltainenkin olisi ollut siinä ja siinä. Kiihkeät meksikolaiset tietenkin protestoivat mm. vaihtopenkiltä ja saivat hekin keltaisen kortin? Käsittämättömiä ratkaisuja.

Koripallo alkoi tänään ja USA-Ranska huippupeliä jonkin verran katsonut. Tulee aina koripallosta Äänekoskella vietetyt kouluajat mieleen, kun aina piti korista pelata. No, on niitä aikoja kyllä jo näin pitkän ajan perästä mukavaa muistella.

vn:
Nyt on tullut aika paljon uusintoina Petteri Saarion luonto-ohjelmia.
Niitä haluaisin enemmänkin katsoa, ehkä syyspimeillä areenasta, onneksi ovat siellä.

Leena:
Ferranten Loistava ystäväni on saanut jatkoa.  Kirjana se oli eriniminen, luin ne kaikki viime syksynä,  mutta sarja on oikeastaan parempi mielestäni.  Tai sitten odotin suunnattomia kirjoilta nähtyäni ensimmäisen kauden eli ensimmäisen kirjan

kannattaa katsoa ilman muuta

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta