Eihän koristelu ole mikään ongelma. Jos käyttää kermavaahtoa, voi sen levittää epätasaisesti lusikalla jättäen pinnan eläväksi. Päälle voi laittaa jonkin kukan (alle foliota tai tuorekelmua) tai heittää pinnalle marjoja tai jotain karamellejä tai suklaarouhetta ihan sen mukaan mikä on juhlinnan aihe ja mikä maultaan mätsää sisukseen. Niin siis kukan ei tarvitse maultaan mätsätä....
Jos taas käyttää kinuskia tai suklaakuorrutetta niin valuttaa vain sen pintaan ja sitten kuten edellä.
Marsipaani taas kaulitaan ja levitetään pintaan. siihen sitten sopii parhaiten marsipaanikukat tai hahmot. Jos ei oma näppäryys riitä, niitä saa kaupoista valmiina. Marsipaanikoristeiden teko käy ihan samalla tavalla kuin muovailuvahan käsittely.
Jos jotakin kiinnostaa kakkujaen ym. leivonnasiten koristelu niin voi kurkikistaa meidän naapurikylän emännän omille kotisivuille.
http://ebetys.com/ Sieltä löytyy vaikka sun mitä. Hän ei ole ammatiltaan kondiittori. Hän vain harrastaa kotonaan leipomista. Sitäpaitsi hän on kaimani. Valitettavasti kaimuus ei takaa samoja taitoja.