Jänispaistia olen minäkin joskus syönyt, poronkäristystä ja hirven lihaa, mutta en sorsaa enkä metsäkanalintuja enkä kyyhkysiä.
En myöskään kaurista enkä peuraa.
Kaikkiruokaisena minulle maistuu melkein kaikki.,..no rapuja vain hiukan joskus syönyt...etanoita en...katkarapuja kylläkin.
Kala ja liha on ok, kasvikset myös.
Tänään söin useampia valkosipulin kynsiä raakana, kurkkua nipisteli mukavasti ja silmistä vesi tuli, mutta otin kuin otinkin taas satsin.
On mulla ykkösherkkuakin, yhtä niistä eli Auran sinihomejuustoa jemmassa.
Graavilohi on hyvää...helppoa graavata itsekin.
Ja olen saanut hyvin tehtyä suolasärkeä perunoiden kanssa plus metsäsienisalaattia yhdessä kyläpaikassa ja on särki myös hyvää kun sen osaa laittaa, itse en ole sitä kokeillut, mutta se maistui kyllä hyvin hyvälle....vaikka ehkä jotkut voivat pitää särkeä vähän kuin roskakalana, mutta sitä se ei ole, kun sen kalastaja osaa itse suolata oikein, niin hyvää kuin mikä.
Ö-ÖÖ-Ö-öö pitkä kertomus, mutta sitä tuli taas---joskus tulee ja joskus on vain sananen pari.